banner55

Çiler'den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Temmuz 2021 Cuma 13:12
Çiler'den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Çiler mesajında şunları söyledi:

Bundan 113 yıl önce, 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile kutlanmaya başlanan; demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsuru, milletimizin sesi basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

Basınımız, mesleğinin ilkelerine uygun, objektif bir yayıncılık anlayışı ve sorumluluk bilinci içinde, çok önemli bir toplumsal görev icra etmektedirler. Yeri geldiğinde mesai kavramı gözetmeden, hızla ilerleyen teknolojiye paralel olarak gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artan basınımız;  bilgilendirme, kamuoyu oluşturma gibi birçok işlevi özveriyle yerine getirmekte, kimi zaman mesai kavramı gözetmeden gayretle çalışmakta ve bizlere doğru haberi ulaştırmaktadırlar.

Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyetle bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizlerin daima yanında olan ve tüm projelerimize duyduğumuz heyecanı bizlerle birlikte aynı duygularla paylaşan başta yerel basınımız olmak üzere, tüm basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunar; onlarla birlikte yol almaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtir, işlerinde kolaylıklar dilerim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37