Çiler’den 1 Mayıs mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Nisan 2021 Cuma 21:21
Çiler’den 1 Mayıs mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çiler mesajında şunları şunları söyledi:

Ülkemizde ilk kez resmi olarak 1923 yılında “İşçi Bayramı” olarak kutlanan ve 2008 yılında “Emek ve Dayanışma Günü” adını alan 1 Mayıs, işgücünü emekle harmanlayan çalışanlarımızın en önemli ve özel günlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Yaşamak demek çalışmak demektir.” sözlerinde ifade ettiği gibi; tüm dünya ülkelerinin ekonomik kalkınma düzeyinin daha yüksek seviyelere ulaşması çalışanlarımızın emekleri sayesindedir.

Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün bir kez daha hatırlandığı bugünde, ülkemizin gelişiminin yapıtaşı çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.

Bu özel günde tüm çalışanlarımıza birlik ve beraberlik içerisinde başarılarının devamını diliyor, bu zorlu süreçte daima yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.

Tüm çalışanlarımızın maske-kurumiçi mesafe ve temizlik kurallarına uyma noktasında daha dikkatli olmalarını, üretimin ve istihdamın arttığı, sağlıklı günlerde bir araya gelebilmeyi gönülden diliyor; Covid-19 sürecince kaybettiğimiz tüm çalışanlarımızı rahmetle anarak, hasta olanların en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37