Çiler'den 10 Kasım mesajı

Çiler'den 10 Kasım mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Kasım 2019 Cuma 19:16
 Çiler'den 10 Kasım mesajı


Gebze Ticaret Odası
Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. ölüm yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Çiler şunları söyledi:

Milletmizin gücünü, özgüvenini, tarihteki rolünü gösteren, büyük mücadele sonunda kurulan en önemli eserimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümünde özlem, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyet döneminde hayata geçirilen inkılaplar ve yenilikler; demokratik Türkiye'nin temellerini atarak ülkemizde büyük bir dönüşüm ve modernleşme sürecini başlatmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihin en önemli sayfalarına imzasını atmış, milletimiz yok olmaya yüz tutmuşken şanlı ordumuzla birlikte Çanakkale’de destan yazarak, İstiklal Mücadelemizde ulusumuzun birlik, beraberlik ve bağımsızlık ruhundan asla vazgeçmeyeceğini, Cumhuriyetin ilanından sonra sırayla yapılan inkılaplarla yenilenen gücümüzü tüm dünyaya kanıtlamıştır.                  

10 Kasım, Türk milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun düşüncelerini ve ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını hatırlama günü olmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü andığımız bugünde, tüm kazanım ve başarıları Türk milletine emanet eden ulu önderimizi en iyi şekilde yaşatmanın yolunun onun eserlerine sahip çıkmak ve korumak olduğunun bilinciyle, gelecek nesillerimizin de aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getirecek olduğuna inanıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.

Son Güncelleme: 08.11.2019 19:21
Anahtar Kelimeler:
Çilerden 10 Kasım Mesajı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37