Çiler’den 16 Ocak Basın Onur Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Ocak 2021 Perşembe 17:26
Çiler’den 16 Ocak Basın Onur Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çiler mesajında şunları söyledi:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923 tarihinde Cumhuriyeti kuracağını ilk kez duyurduğu, İzmit Kasr-ında basınımızı bir araya topladığı gün; basınımızın Onur Günü’dür.

Basınımız toplumun her kesiminde yaşanan sorunların ülkeye, ulusal basına yayılmasına çalışırken; diğer taraftan ülke ve dünya gündemine ilişkin gelişmelerin ve haberlerin duyurulmasında aracı olmakta, kamuoyu oluşturulmasında etkin bir rol üstlenmektedir. Dünyanın bilgilenmesi, yönlenmesi ve tüm insanlığın birbirinden haberdar olması için basın mensuplarımız, mesai kavramı gözetmeden çalışmaktadır. Doğru ve hızlı bir şekilde bizleri bilgilendiren tüm basın mensuplarımıza ve aynı zamanda, şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayarak kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan yerel basınımıza teşekkür ediyorum.

Sorumlulukla ve tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren, Gebze için düşündüğümüz her projemizde aynı heyecanla birlikte koştuğumuz ve birlikte yorulduğumuz, bizlere daima destek olan başta yerel basınımız olmak üzere; tüm gazetecilerimizin 16 Ocak Basın Onur Günü'nü yürekten kutluyor, başarıyla yürüttükleri mesleklerinde kolaylıklar diliyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37