Çiler’den, Anneler Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mayıs 2021 Cuma 21:38
Çiler’den, Anneler Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çiler şunları söyledi:

Philadelphialı Anna Jarvis; annesinin vefatının ardından yaşadığı acıyı atlatamaması üzerine bugünün anneler günü olarak kutlanması için 1907’de bir kampanya başlatmış ve bir sene sonra söz konusu ülkede mayıs ayının ikinci pazar günü, Anneler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. 1911 tarihinde hemen hemen her ülkede kutlanmaya başlanan bu özel gün; ülkemizde ise ilk kez 9 Mayıs 1955'te kutlanarak, günümüze kadar ulaşmıştır.

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini ve duasını eksik etmeyen, koşulsuz ve karşılıksız gayretiyle bizleri hayata hazırlayan annelerimizin emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duymalarını sağlayarak onların yüzlerinin gülmesine sebep olmak annelerimiz için en büyük armağandır.

Başta şehit annelerimiz olmak üzere, her alanda öğretici ve yol gösterici, bir günümüzde değil her günümüzde hayatın bütün güzelliklerine layık olan tüm annelerimize ve annelik ruhu taşıyan herkese sevgilerimi sunuyor; sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Sevgi, sabır ve güzelliğin tarifi; hayatın acısını ve tatlısı hep beraber yaşadığımız şehit annelerimizin, evlatlarını kaybeden annelerin, annesini kaybedenlerin, bütün annelerimizin ve annelik ruhu taşıyan herkesin Anneler Günü kutlu olsun.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37