Çiler’den, Babalar Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Haziran 2022 Cuma 21:43
Çiler’den, Babalar Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çiler mesajında şunları söyledi:

Babalarımız; yaşamın her alanında tecrübelerini, sevgilerini ve ilgilerini aktararak bizleri yetiştirip büyüten, tüm güzellikleri öğreten ve çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek için gayret gösteren arkamızdaki kuvvet olmuşlardır. Bugün onlara verebileceğimiz en güzel hediye, onların çabalarına karşılık gurur duyabildikleri evlatlar olabilmek, yalnızca bugün değil her gün sevgi ve saygımızı sürdürebilmektir.

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, Amerikalı bir savaş gazisinin kızının talebi üzerine kabul edilerek, ilk kez 1910 yılında Washington’da kutlanmış, 1966 yılında da resmi olarak ilan edilmiş ve ülkemizde de kutlanmaya başlamıştır.

Vatan savunmasında cesurca canını ortaya koyan başta şehitlerimizin babaları olmak üzere kaybettiğimiz babalarımızı rahmet ve saygıyla anar, emek ve sabırla bizleri geleceğe hazırlayan tüm babalarımızın ve babalık ruhuna sahip olanların sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömür geçirmesi dileğiyle; Babalar Günü’nü gönülden kutlarım.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37