Çiler’den Muhtarlar Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2021 Pazartesi 14:45
Çiler’den Muhtarlar Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çiler mesajında şunları söyledi:

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan, 1829 yılından bu yana 192 yıllık bir tarih, deneyim ve birikimle gayretle çalışan, yerel yönetimin en önemli paydaşlarından muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü gönülden kutlarım.

Vatandaşlarımıza kaliteli, verimli, etkili kamu hizmeti sunarak; toplumumuzun refah seviyesini arttırma hedefi doğrultusunda işlerini başarılı bir şekilde yürüten muhtarlarımız, aynı zamanda devletimizin temsilcisi olarak da kamusal bir görev yapmaktadır. Gebze Ticaret Odası olarak bizler de, göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri, vatandaşlarımıza uzanan en sıcak el muhtarlarımız ile birlikte çalışmaya gayret gösteriyor, şehrimizin ihtiyaçlarına birlikte cevap verebilmek adına üzerimize düşen ne varsa onlarla birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde; başta Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da olmak üzere görevlerini özveriyle yürüten tüm muhtarlarımıza sağlık, kolaylık ve başarı diler; kentimizi güzelleştirecek her türlü çalışmada muhtarlarımızla birlikte yol almaktan memnuniyet duyduğumuzu bir kez daha belirtirim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37