Çocuklar oyun parkı istedi, Hürriyet harekete geçti

Çocuklar oyun parkı istedi, Hürriyet harekete geçti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2019 Cumartesi 20:07
 Çocuklar oyun parkı istedi, Hürriyet harekete geçti

Turgut Mahallesi Sıla Sokak’ta oyun parkı yapılmasını isteyen çocukların çağrısına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kayıtsız kalmadı ve hemen harekete geçti.

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarlarından Nurettin Kolaylı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı Turgut Mahallesi Sıla Sokak’taki çocuklar park istiyor çağrısı üzerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabı üzerinden “Çocuklar ister Fatma ablaları yapar. En kısa sürede halledeceğiz” notunu paylaştı. Bunun üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat veren Başkan Hürriyet çocukların istediği parkın yapılması için harekete geçti.

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
İNCELEMELERDE BULUNDU

Tüm bu gelişmelerin ardından İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç ve ekibi Turgut Mahallesi Sıla Sokak’ta park alanında incelemelerde bulundu. Sokak üzerinde bulunan 600 metre kare alana sahip bir bölgede çalışmaların yapılabileceğini ifade eden Kılıç, proje çalışmaları başlamak için incelemelerde bulunduklarını belirtti. 

FATMA HANIM BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Sokak sakinlerinden Sultan Karaarslan  “5 torunum var. Yollarda oynamak zorunda kalıyor. Park yapılmasını istiyoruz” ifadelerinde bulunurken, yine mahalle sakinlerinde Nurcan Arıkan ise, “Fatma Hanım’ın sosyal medyadan hemen dönüş yapması bizleri çok mutlu etti. 10 yaşında oğlum var sokaklarda oynamak zorunda kalıyor. Ama Fatma Başkanımız hemen konuyla ilgilendi ve park yapılması için harekete geçti. Kendisine teşekkür ediyoruz. 

BİZİM İÇİN TEHLİKELİ 

Sokakta oyun oynayan çocuklardan İpek Seyis ise, “Yolda oynamak bizler için tehlikeli oluyor. Fatma Ablamız bize park yapacağı için teşekkür ediyoruz” dedi. 


Son Güncelleme: 28.09.2019 20:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37