Çocuklardan, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne teşekkür mektupları

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları, anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Aralık 2020 Çarşamba 11:33
Çocuklardan, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne teşekkür mektupları

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları, anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler.

Pandemi sürecini sizin sayesinde yeneceğiz

İlköğretim üçüncü sınıf öğrencisi Girayhan Özel, İlköğretim dördüncü sınıf öğrencisi Feride Duru Tufan ve İlköğretim beşinci sınıf öğrencisi Melikşah Özel’in annesi ve babaları hakkında kaleme aldığı mektuplar Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde tüm filyasyon ekibini duygulandırdı.

Girayhan Özel mektubunda “Pandemi sürecini sizin sayenizde yeneceğiz. Siz bizim için gece gündüz çalışıyorsunuz. Çocuklarınız sizi evde bekliyor. Tüm sağlık çalışanlarının uğraşlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Feride Duru Tufan ise mektubuna “Daha dünyaya geleli 8 yıl oldu ve ben kendimi kocaman bir pandeminin içinde buldum" diye başlarken "Tüm çabaları için sağlık çalışanlarımıza, Bakanımız Fahrettin Amca’ya, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz'de virüsü yenmek için uğraşan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek mektubunu sonlandırdı.

Melikşah Özel'in, "Siz sağlık çalışanlarının bu büyük mücadelede başımızın üstünde yeri var. Sizler için çok yoğun ve yorucu bir yıldı. Ancak emekleriniz boşuna değildi.Sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz belki ancak bu teşekkür mektubunu kabul buyurunuz” sözlerini içeren mektubu, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına moral oldu.

Melikşah Özel, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne göndermiş olduğu mektubunun devamında, "Pandemi sürecinde uykusuz kaldınız, sevdiklerinizden uzak kaldınız ama hiç bir zaman umudunuzu yitirmediniz bütün halkımızın umut kaynağısınız ve başta Sağlık Bakanımız Sayın. Uzman Dr. Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza ülkemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise yaptığı yazılı açıklamada "Filyasyon ekiplerimizde görevli sağlık çalışanlarımızın evlatlarının kurumumuza yazdığı mektupları okurken duygu dolu anlar yaşadım. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz tüm kıymetli çocuklarımıza bu süreç de bizleri destekledikleri için ayrıca sağlık personeli olan  ailelerine moral ve motivasyon sağladıkları için teşekkür ediyorum. 

KADIOĞLU, ANNE BABASI SAĞLIK ÇALIŞANI OLAN ÇOCUKLARDAN HELALLİK İSTEDİ
 
Kadıoğlu, "Pandemi sürecinin bitiminde anlatacakları izlenimleri dinlemek ve kendilerini burada ağırlamak için Girayhan Özel’e, Feride Duru Tufan’a ve Melikşah Özel’e teşekkür ediyor, ebeveynlerini onlardan belli bir zaman içinde olsun ayırdığımız için ise ailesi sağlık çalışanı olan tüm çocuklarımızdan helallik istiyor, bu öğrencilerimizin hepsinin yıldız misali parlayan gözlerinden öpüyorum" dedi.

Son Güncelleme: 30.12.2020 11:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37