Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz hesabi değil, hasbi olacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuştu. İzmir'deki HDP binasına yapılan saldırıdan diğeri siyasi ve genel gündemlere ilişkin teşkilatına mesajlar veren Erdoğan, "Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın. Biz hesabi değil, hasbi olacağız" dedi.

19 Haziran 2021 Cumartesi 17:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz hesabi değil, hasbi olacağız”

ANTALYA (İGFA) - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İl Teşkilatı'ndaki programa katıldı. Erdoğan, ülkelerin Türkiye'ye yönelik seyahat yasaklarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Konuşmasında AK Parti teşkilatına da mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel yönetimlerin yanı sıra ittifakta yer alan partilere de göndermelerde bulundu.

"2023'ÜN STARTINI VERDİK"

2023 hedefi ile ilgili, "Antalya'da il ve ilçeler dahil silme hepsini kazanmak istiyoruz" diyen Erdoğan, "2023'ün startını verdik. Bu noktada 2023 seçimi bir başka olmalı. Kazanmadık gönül bırakmayın. Muhalefet partilerinin milletin ve memleketin geleceğine ışık tutacak vizyonları olmadığını herkese anlatmalıyız" diye konuştu. Erdoğan, "Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın. Biz hesabi değil, hasbi olacağız" dedi.

"PROVOKATİF SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

İzmir'de HDP binasına yönelik saldırıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erdoğan, İzmir'deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınayarak, "Benzerlerini de kınayacağız. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz" dedi.

100'E YAKIN AMİRALLERE HESAP SORULUYOR, SORULACAK

Erdoğan, "Gece yarısı bildirilerinden terör saldırılarına, suç örgütleri mensuplarından provokatif eylemlere her aracı kullandılar. 100'e yakın emekli amiralin hesapları soruluyor. Siz yanlış yollara saptıkça bu ülkenin yargısı size hesap soracaktır" diye konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=pn23UkRMT_0
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37