Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Çatalca'da çukur-çamur kalmayacak

06 Mayıs 2022 Cuma 14:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Çatalca'da çukur-çamur kalmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'da halka hitap etti.İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da vatandaşlara hitap etti.

Yola çıkarken kendilerinin eğitim, sağlık, adalet, emniyet, enerji, ulaşım, tarım tüm bu alanlarda çok büyük sözleri olduğunu anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdiklerini kaydetti.

ÇUKUR, ÇAMUR OLAN ÇATALCA OLMAYACAK

Bir çok adımlardan sonra alt yapıyla beraber şu anda bu yaz inşallah kara yollarıyla birlikte Çatalca'da da çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına girileceğini de kaydeden Erdoğan, "Ulaştırma Bakanımda yanımda birlikte yapacakları çalışma artık çukur, çamur olan Çatalca olmayacak. Daha güzel bir hale getirmiş olacağız. Şu anda ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi ve Belediye başkanım da araç gereci tedarik ederek müşterek bir çalışmayla Çatalcamızın alt yapısını da üst yapısını da gerçekleştirmiş olacaklar. İstiyoruz ki, Çatalca şanına yakışır bir hale gelsin. Tokat'ta bir manda da bahsettik şimdi Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Manda kaymağı, manda sütü bunlar Çatalca'da bayağı ileriymiş adeta marka. Temennimiz odur ki yani lider bir şey söylediği zaman arkadan bu işin takibi başlar. Takibi başladığında da millet gücü kuvveti toplar.Her zaman Çatalca'nın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

https://youtu.be/-4iWz91vrq4

Anahtar Kelimeler:
BalıkesirErdekMüsilaj
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37