banner55

Cumhurbaşkanımıza ve sana dua ediyorum

Cumhurbaşkanımıza ve sana dua ediyorum

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ocak 2019 Çarşamba 12:37
 Cumhurbaşkanımıza ve sana dua ediyorum
73 yaşındaki Safiye Demirel, Büyükakın’a "Her namazımda önce Recep Tayyip Erdoğan’a sonrasında da sana dua ediyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yoğun seçim çalışmaları sırasında kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan, yediden yetmişe her kesimden vatandaşı evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor. Akşam saatlerinde ilk olarak Ali ve Naciye Bağlan çiftinin Cedit Mahallesi’ndeki evlerini ziyaret eden Büyükakın, yaşlı çiftin ellerini öptü. Komşularının da katıldığı ziyarette sohbet edildi. 

GELECEĞİN GÜZEL OLSUN


Ardından Derince’ye geçen Büyükakın, kendisine yine sosyal medya üzerinden kendisine mesaj atan 73 yaşındaki Safiye Demirel’i ziyaret etti. Büyükakın’ı karşısında görünce çok mutlu olan Demirel, "Allah senden razı olsun, torunum seni davet etmiş, hemen geldin çok mutlu olduk" dedi. Büyükakın’a çay ikram eden Demirel, "Geleceğiniz güzel olsun, Allah sizi kötülüklerden korusun. Ben seni dualarımdan hiç eksik etmem. Her namazımda Recep Tayyip Erdoğan’a ve sana dua ediyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 09.01.2019 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37