Darıca Bilgi Evleri'nden eğitime dev katkı

Darıca Bilgi Evleri'nden eğitime dev katkı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ocak 2018 Perşembe 15:22
 Darıca Bilgi Evleri'nden eğitime dev katkı


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bu yıl 505 öğrencinin kayıt yaptırdığı Darıca Belediyesi Bilgi Evleri üniversite hazırlık kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip derslerinde başarılar diledi.

Başkan Karabacak düzenledikleri üniversite hazırlık kursları ile bir yandan öğrencilere etüt desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağladıklarını ifade etti. Başkan Karabacak, "Bu yıl 505 öğrencimizin kayıt yaptırdığı etüt sınıflarında uzman eğitmenler eşliğinde verilen derslerle öğrencilerimizi sınavlara hazırlanırken, dönem başında yapılan deneme sınavlarındaki sonuçlara göre öğrencileri kendi branşlarında sınıflara ayrılarak üniversiteye hazırlık kurslarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış sınıflarda geleceğe hazırlamak için gayret veriyoruz" diyerek  öğrencilere başarılar diledi.

HER YÖNÜYLE SINAVLARA HAZIRLIK

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde düzenlenen üniversiteye hazırlık kursları yıl boyunca devam edecek. Tecrübeli öğretmenler tarafından verilen kurslarda öğrencilere yıl içerisinde 6 YTS denemesi ve 5 YKS denemesi yapılırken,  ayrıca her dersten soru bankaları ve yaprak testler dağıtılarak öğrencilerin etüt saatlerinde öğretmenlerine sorular sorarak bilgilerini daha da pekiştirmeleri sağlanıyor. Ayrıca üniversite sınavlarında yapılan değişimler hakkında öğrencilere zaman zaman seminerler verilerek öğrencilere yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor.

Son Güncelleme: 04.01.2018 15:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37