Darıca Kızılay Şubesi açıldı

Darıca Kızılay Şubesi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Nisan 2019 Salı 14:30
 Darıca Kızılay Şubesi açıldı
Kazım Karabekir Mahallesi, Altın sokakta gerçekleştirilen Kızılay Darıca Şubesi'nin açılışına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım ve yönetimi, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi, MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz, Kızılay Kocaeli, Başiskele, Körfez ve Gebze şube başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
KURULUŞUMUZDAN İTİBAREN BİRÇOK FAALİYETTE BULUNDUK

Kızılay Darıca şube binasının açılışında konuşan Darıca Kızılay Şube Başkanı Kemal Solhan, "Kızılay olarak amacımız insanlığa yardım eli uzatmak, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırabilmek. Şube kuruluşundan itibaren hızlı bir şekilde faaliyetlerimize başladık. 

Bu kapsamda yaklaşık 1000 öğrencimize ve ailesine ihtiyaçları doğrultusunda kıyafet yardımında bulunduk. 10 öğrencimizi yapmış olduğumuz protokolle ilk, orta ve lise dönemi için tüm eğitim masraflarının karşılanmasını, 10 üniversite öğrencimizin de burs ödeme planlamasını yaptık. 100 aileye gıda, ev eşyası ve bebek gereçleri yardımları gerçekleştirildi. 
İnsanlık için, Kızılay için, iyilik için, güçlü Türkiye ve güçlü Kızılay hareketine destek için açılışımıza katılan değerli konuklarıma teşekkür ediyorum. Kızılay’ımızın vatanımıza, milletimize, Darıca’mıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurdele kesme merasiminin ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme: 30.04.2019 14:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37