banner55

Darıca K.Karabekir Mahalle Konağı açıldı

Darıca K.Karabekir Mahalle Konağı açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Eylül 2018 Salı 13:51
Darıca K.Karabekir Mahalle Konağı açıldı

Darıca Belediyesi tarafından yaptırılan K.Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı yapılan törenle hizmete açıldı. 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın yanı sıra ilçe protokolü, Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesi  ve vatandaşların katıldığı program Darıca Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin folklör gösterileriyle başladı. Mehteran takımının gösterisi ve okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programda bir selamlama konuşması yapan Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim şehit oğlunun ismini yaşatacak olan bu güzel eseri ilçeye kazandıran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. K.Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak’ta görev yaptığı 4,5 yıllık süre boyunca mahallesine yapılan yatırımlara değinerek, mahalle halkı adına hizmetlerinden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür etti.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK


Törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman olmak üzere programa katılan herkese teşekkür ederken, "Vatanımız uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun, onlar sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz, bizlerde şehitlerimizin adlarını yaşatmak adına 3 ayrı mahallede yapımını tamamladığımız mahalle konaklarımıza onların isimlerini veriyoruz. 

Geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın ardından Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismini verdiğimiz Kazım Karabekir Mahalle Konağı’nı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta ise Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı hizmete açacağız. 

Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimize destek vermeye devam edelim, ülkemiz her türlü zorluğun üstesinden gelecek güçtedir. Mahalle Konağımızın bir kez daha ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

DÜNYA MAZLUMLARI İÇİN GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da yaptığı selamlama konuşmasında semt konağını ilçeye kazandıran Başkan Karabacak’a teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yaman, "Bizler köklü geçmişi olan bir millete tabiyiz, bizler güçlü olduğumuz zamanlar dünya mazlumları mutluydular, ne zaman ki bizler güçsüz düştük, dünya toplumları mutsuz oldu, mazlumlar ezildi. Çok şükür ki 16 yıldır gelişen ve büyüyen bir Türkiye görüyoruz, dünya mazlumlarının yeniden umudu olan bir Türkiye var ve bu Türkiye’nin daha güçlenmesi için hep birlikte daha çok çalışmalıyız, yerelde ve ülke genelinde Ak kadroların hizmetleri artarak devam ediyor, birlik ve beraberlik içinde ülkemiz daha güzel yerlere gelecektir" dedi.

Konuşmaların ardından Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edilirken, okunan dualar ve kesilen kurdela ile K.Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı hizmete açıldı. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının içerisinde muhtarlık odasının yanı sıra, şark köşesi, etüt köşesi,  giyim sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mefruşat odası, iğne oyası sınıfı, mescid ve tuvaletler bulunacak. Mahalle Konağı’nın yanında ise çocuklar için park ve semt sahası inşaa edildi.  


Son Güncelleme: 25.09.2018 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37