Darıca Sırasöğütler’de Suriyeliler olay çıkardı

Darıca Sırasöğütler’de Suriyeliler olay çıkardı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2019 Pazar 15:38
 Darıca Sırasöğütler’de Suriyeliler olay çıkardı
 

Darıca’da
bir vatandaşı darp ettiği ileri sürülen Suriyeliler gözaltına alındı. 
5 Suriye uyruklu mülteciyle mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada bir kişi yaralanırken, olayla ilgili 3 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Olay mültecilerin yoğun olarak yaşadığı Sırasöğütler Mahallesi Pazar Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre mahallede ikamet eden 5 Suriyeli mültecinin bir mahalle sakinini darp etmesi üzerine vatandaşlar olaya müdehale etti. 

Mahalle sakinleri ile Suriyeli mültecilerin kavgasında bir kişi yaralandı. Yaralı şahıs 112 Acil ekibi tarafından Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş şubesi ekipleri olaya müdahele etti. Ekipler olaya karıştıkları ileri sürülen 3 Suriyeli'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. 

Bu arada mahalle sakinleri yaşanan olay sebebiyle oldukça tepkili. Darıcalı mahalle sakinleri, mahallede sayıları on binleri geçen yabancı uyruklu vatandaşların çıkardıkları olaylar sebebiyle huzurlarının kalmadığını, artık mahallede gece gezemez duruma geldiklerini ileri sürerek daha fazla olayın yaşanmaması için yetkililerin önlem almasını istediler.

KAYNAK: 41 Kocaeli
Son Güncelleme: 10.06.2019 10:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37