banner55

Darıca'da bozulan yollar yenileniyor

Darıca'da bozulan yollar yenileniyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Temmuz 2017 Cumartesi 21:31
 Darıca'da bozulan yollar yenileniyor


Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde şehrin dört bir yanında asfalt, yama ve parke yol çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl değişik mahallelerde yapılan çalışmalar çerçevesinde 310 bin m2 parke yol yapımı, 48 bin m2 asfalt serimi ve 130 bin m2 asfalt yama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü şehri adeta baştan sona yenilerken, bu yıl da bozulan yolları yeniden asfalt ve parke taşlarla yenileyerek şehir trafiğini rahatlatıyor.

SOKULLU CADDESİ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Şehrin en işlek caddelerinden olan Sokullu caddesinde altyapı çalışmaları nedeniyle büyük zarar gören yol baştan sona kazılarak yeniden asfaltlama yapılıyor. Şehrin giriş çıkış noktalarından birisi olan ve sabah ve akşam saatlerinde yoğun trafiğin olduğu Sokullu caddesinde yapılan yol çalışmalarının yanı sıra hem maliyetinin daha düşük olması, hem yerli sermaye olması hem de daha dayanıklı olması sebebiyle Darıca Belediyesi tarafından tercih edilen parke yol çalışmaları da ara cadde ve sokaklarda ara vermeden devam ediyor. 
Son Güncelleme: 22.07.2017 21:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37