Darıca’da Kadir Gecesi’ne özel program

Darıca Belediyesi, Sosyal Medya Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi özel programı düzenliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mayıs 2020 Pazartesi 22:33
Darıca’da Kadir Gecesi’ne özel program

Darıca Belediyesi, Sosyal Medya Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi özel programı düzenliyor. Dursun Ali Erzincanlı ve Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Şampiyonu Mehmet Bilir’in konuşmacı olarak katılacağı program sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan Darıcalıların Ramazan coşkusunu evlerinde yaşamaları için adım atan ve 7’den 70’e herkes için program hazırlayan Darıca Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlencelerinden olan orta oyunları ve Hacivat ile Karagöz gösterilerinin yanı sıra Kur’an tilaveti ve sohbet programlarıyla da Darıcalılara dolu dolu bir Ramazan yaşatıyor.

KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Kadir Gecesi için de özel bir program hazırlayan Darıca Belediyesi, Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Mehmet Bilir ve Dursun Ali Erzincanlı’yı Darıcalılarla buluşturacak. 19 Mayıs Salı günü saat 21.00’da başlayacak Kadir Gecesi özel programı sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

BAŞKAN BIYIK’TAN KADİR GECESİ MESAJI

Darıcalıların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın son günlerini yaşıyoruz. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu gece dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için de bize önemli fırsatlar sunmaktadır. Biz de Darıca Belediyesi olarak tüm halkımızla manevi paylaşımda bulunacağımız bir mübarek güne daha ulaşmanın heyecanını ve huzurunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi özel programımızla sosyal medya üzerinden canlı yayınla vatandaşlarımızla buluşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Darıcalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; tüm insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37