Darıca’da memnuniyet anketi yapılıyor

Darıca’da memnuniyet anketi yapılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Mayıs 2019 Cuma 15:07
 Darıca’da memnuniyet anketi yapılıyor


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında vatandaşlara yönelik memnuniyet anketi başlatıldı.

Darıca Belediyesi’nde vatandaşlara yönelik memnuniyet anketi uygulaması hayata geçirildi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında başlatılan uygulama ile belediyeye gelen vatandaşlar aldıkları hizmetler karşılığında belediyeden memnun ayrılıp ayrılmadıklarını anket yoluyla iletecekler. 

Belediyenin giriş katına konulan kiosk cihazı ile vatandaşlara “Bugün belediyemizden memnun kaldınız mı?” sorusu yöneltiliyor ve oy vermeleri isteniyor. Darıcalılar da hizmet aldıkları birimden memnun kalıp kalmadıklarını anket makinası aracılığıyla bildirme imkanı buluyorlar. Birimlerden aldıkları hizmeti değerlendirecek olan vatandaşların kullandıkları oylar gün sonunda rapor haline getirilecek.

VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, da şeffaf belediyecilik kapsamında vatandaş memnuniyetini önemsediklerini ifade ederek “Anket uygulamamızla belediyemize gelen vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet almalarını sağlamak istiyoruz. Belediyeyi evleri gibi görmeleri ve sırtlarını dayadıkları bir kurum olarak benimsemelerini arzu ediyoruz. 

Bu makamların asıl sahibi milletimizin kendisidir. Bizlere bu görevi halkımız emanet etti. Onların belediyemizden memnun ayrılmaları bizim önceliğimiz. Belediyemize gelen halkımızın aldığı hizmetten memnun kalarak buradan güler yüzle ayrılmasını önemsiyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 31.05.2019 15:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37