Darıca'da öğrenciler model uçak yaptı

Darıca'da öğrenciler model uçak yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2019 Çarşamba 18:32
 Darıca'da öğrenciler model uçak yaptı


KOCAELİ (AA) -
Türk Hava Kurumu (THK) Darıca Şubesi ve Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin gerçekleştirdiği proje çerçevesinde ilkokul öğrencileri model uçak yaptı.

Ahmet Parmaksız İlkokulu'nda "Sen Ne Dilersen" projesi kapsamında, dernek başkanı Kudret Sekban ve Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Kazım Yıldız'ın da katıldığı etkinlikte, THK eğitmenlerince öğrencilere model uçak yapımı konusunda eğitim verdi

Sekban, burada yaptığı açıklamada, çocukların model uçak yapma dileklerini gerçekleştirmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Projeye başta TKH Darıca Temsilciliği ile her kesimden destek verildiğini anlatan Sekban, şöyle konuştu:

Bir çocuğun hayalini gerçekleştirerek, onun hayatına iz bırakmak amacıyla gerçekleşen projemiz adeta bir kelebek etkisi oluşturdu. Yine aynı niyette bizimle buluşan, ülkemizin dört bir yanındaki tüm gönüldaşlarımızla birlikte THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Haydi hep birlikte 'imkansız' kelimesini çocuklarımızın zihninden silelim. 'Bu hayalim gerçekleştiyse, bundan sonrakiler neden olmasın?' diyebilsin her biri. Tüm dileklerin gerçekleşmesine çok az kaldı. 

THK Şube Başkanı Kazım Yıldız da etkinlikte yer alarak çocukların hayallerini gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirterek, projeyle kendilerini öğrencilerle buluşturan dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Öğrencilerin çalışması sonrası model uçakları teslim edildi, sertifika ve uçak rozetleri takdim edildi.

Son Güncelleme: 17.04.2019 18:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37