Demirci: Çayırova için gece gündüz çalışıyoruz

Daha temiz ve düzenli bir Çayırova

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Eylül 2016 Pazartesi 15:54
Demirci: Çayırova için gece gündüz çalışıyoruz
Çayırova’yı daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmek için mesai  gözetmeksizin gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerle dopdolu bir hafta sonunu geride bırakan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu hafta sonunu da çalışmayla geçirdi. Belediye çalışmalarını inceleyen ve gerçekleştirilen düğünlere katılan Demirci, aynı zamanda tamamlanan ve davam eden projeleri de yerinde değerlendirdi.

Hafta sonu mesaisinde asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği mahalleleri gezen Demirci, Muammer Aksoy Caddesi’nin İnönü Mahallesi’nde kalan kısmındaki asfaltlama çalışmalarını inceledi. 

Hava şartlarının müsait olduğu her gün çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini belirten Demirci, kış mevsimi gelmeden önce İnönü Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 

Mahalle içerisindeki tüm sokakların altyapısının tamamlandığını vurgulayan Demirci, mahalle sakinleri ile yaptığı sohbette talepleri de dinledi. İnönü Mahallesi’nin üstyapısının tamamlandığında yeni bir görünüme ve daha güzel sokaklara kavuşacağını ifade eden Demirci, “Mahallemizde devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceliyorum. 

Haftanın 7 günü mesai gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz ve düzenli bir Çayırova için önceliğimiz alt ve üstyapıdır. Bu nedenle çalışmalarımızı kat kat arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Kış mevsimi gelmeden İnönü Mahallemizin üstyapısını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 
DEMİRCİ, DÜĞÜNDEN DÜĞÜNE KOŞTU
İnönü Mahallesi’nin ardından Emek ve Özgürlük Mahallelerinde devam eden çalışmaları inceleyen Demirci, gün içerisinde düğünlere de katılarak dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. 

Hafta sonu mesaisinde 3 ayrı düğünde nikah kıyan ve toplamda 5 düğüne katılan başkan Demirci, genç çiftlere hediyelerini takdim etti. Katıldığı düğünlerde evliliğin ve ailenin önemine de vurgu yapan Belediye Başkanı Şevki Demirci, gençlere saygı, hoşgörü ve sevgi içerisinde bir yaşam diledi. 

Yoğun bir hafta sonu mesaisinde sünnet düğünlerine de katılan Demirci, programını belediye meclis üyesi Şaban Güllüce’nin oğlu Muhammet Güllüce’nin düğününde noktaladı. 

Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımı ile gerçekleştirilen düğünde Muhammet ve Ümran çiftinin nikahlarını kıyan Demirci, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 
Son Güncelleme: 27.09.2016 00:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37