banner55

Denizli Merkezefendi 'el ele' büyüyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin sosyal projelerinden olan "Merkezefendi El Ele Kampanyası", salgınla mücadele döneminde de verdiği desteklerle vatandaşlara ve esnaflara can suyu oldu.

27 Şubat 2021 Cumartesi 11:20
Denizli Merkezefendi 'el ele' büyüyor

DENİZLİ (İGFA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi’nde hizmet veren esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, eşiyle birlikte lokanta işleten Serhat Güngül, ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi sayesinde işletmenin ayakta kaldığını anlattı.

Konuşmasında zaman zaman duygusallaşan Güngül, “Bu iş yeri ayaktaysa sizin sayenizde ayaktadır" diyerek Ramazan ayında yapılan iyilik hareketi kapsamında desteklerden yararlandıklarını anlattı. "İyilik hareketinin bize sağladığı fayda ile işlerimiz düzeldi" diyen Güngül, "Borçlarımızı ödeyebildik ve işletmemizdeki motorumuzu yeniledik. Bu motorun yarısı sizindir başkanım, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Merkezefendi Belediyesi’nin kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başkan Doğan, “Birbirimizle dayanışmaya çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında da yine iyilik hareketimizi yapacağız. Bu iyilik hareketimiz esnafımız için iyi oluyor ve esnafımıza, sizlere can suyu oldu. Bu zor günleri hep birlikte, dayanışmayla aşacağız. Bir sıkıntınız olduğunda kapımız her zaman açık” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37