banner55

Deprem ve Kentleşme Çalıştayı koordinasyon toplantısı düzenlendi

Çalıştay 8-9 Kasım 2016'da yapılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mayıs 2016 Cuma 00:35
 Deprem ve Kentleşme Çalıştayı koordinasyon toplantısı düzenlendi
Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı kapsamında meslek odalarının katıldığı koordinasyon toplantısı düzenlendi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı itibariyle düzenlenen Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı bu yıl uluslararası nitelikte düzenlenecek. 8-9 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan çalıştayın koordinasyon toplantısı meslek odalarının katılımıyla Antikkapı Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
MESLEK ODALARI KATILDI
Toplantıya İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler, Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürü Mustafa Cevher, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şerif Barış,  Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyeleri Burcu Keleş, Mehmet Sancılı, Onur Kasap İle Mimarlar Odası Temsilcisi Hakan Yalçın, Jeofizik Mühendisleri Oda Başkanı Zeki Tığ, Jeoloji Mühendisleri Oda Temsilcisi Niyazi Temizkan, İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Tolga Ok ve Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Utkan Mutman katıldı.
 
ÇALIŞTAYIN ANA TEMASI
Fikir alışverişi ve işbirliği yapmak amacıyla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında çalıştayda gündeme alınacak konular ele alındı. Öte yandan üçüncüsü düzenlenecek Çalıştayın teması Teknolojik Afetler ve Afet Yönetimi olacak. 
Son Güncelleme: 20.05.2016 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37