Derince’de yeni yollar kullanıma açılıyor

İlçe merkezinin yanı sıra çalışmalarını kırsal mahallelerde de yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri bölgede ham halde bulunan imar yollarını açarak kullanıma uygun hale getiriyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Temmuz 2020 Cumartesi 18:36
Derince’de yeni yollar kullanıma açılıyor

Yerleşim alanlarının ve nüfusun her geçen gün arttığı Derince’de ham halde bulunan imar yolları Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak kullanıma sunuluyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri hızla çözüme kavuşturan Derince Belediyesi ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra İshakçılar merkezli kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan ekipler, köy yollarının açımı, taraması, malzeme serimi ve tesviye çalışmalarını büyük bir titizlikle yapıyor.

Köylerde yapılan düzenlemelerle birlikte ham halde bulunan yaklaşık 40 kilometre kadastro yolu açılarak kullanıma uygun hale getirildi. Kötü hava koşulları ve benzeri nedenlerle bozulan köy yollarını da tesviye edip düzenleyen Derince Belediyesi ekipleri çalışmalarını Tahtalı Göleti etrafında sürdürüyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37