Dilovası Belediyesi vatandaşın sesine kulak verdi

Dilovası Belediyesi vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine Dilovası’nda halk ekmek büfelerine ekmek veren fırınları denetledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ağustos 2020 Salı 13:46
Dilovası Belediyesi vatandaşın sesine kulak verdi

Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri önceki gün Dilovası’nda bulunan Halk Ekmek büfelerine ekmek veren fırınları denetledi. Zabıta ekipleri halk ekmeklerden aldıkları ekmeklerin gramajlarının düşük olduğu gerekçesi ile yaptığı denetimler sonrası iki fırının büfelere gramajı düşük ekmek verdiği tespit edildi.

DÜŞÜK GRAMAJDA EKMEK VERDİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası yapılan görüşmeler sonrası Halk Ekmek Büfelerine düşük gramajlı ekmek veren iki fırının sözleşmeleri fesh edildi ve idari para cezaları kesildi.

SÖZLEŞMELERİ FESH EDİLDİ

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler üzerine Zabıta Müdürlüğümüzce yapılan denetimler sonrası iki fırının halk ekmek büfelerine eksik gramajlı ekmek verdiği tespit edilmesinin ardından gerekli çalışma başlatılmış ve sözleşmelerinin fesh edilmesinin yanı sıra idari para cezaları kesilmiştir.

HALKIMIZI KANDIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Dar gelirli vatandaşlarımızın aynı kalite, gramaj ve daha uygun fiyatlarla ekmek almasını sağlamak için açılan halk ekmek büfelerimizde kimsenin halkımızı kandırmasına izin vermeyeceğiz. Kimsenin halkımızın ekmeğinde gözü olamaz. Bundan sonra da denetimlerimiz aralıksız olarak sürecektir” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37