banner55

Dilovası Eleşkirtliler kahvaltıda buluştu

Dilovası’nda faaliyet gösteren Ağrı Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay ve yönetimi kahvaltı da ağırladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Temmuz 2021 Salı 15:50
Dilovası Eleşkirtliler kahvaltıda buluştu

Dilovası’nda faaliyet gösteren Ağrı Eleşkirtliler Derneği Başkanı Mahmut Kocabay ve yönetimi kahvaltı da ağırladı.

Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Derneği hafta sonu üyelerini ve ailelerini kaynaşma kahvaltısı adı altında Tavşancıl Sarıca kır Bahçesinde ağırladı. Düzenlenen kahvaltı programına Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve STK Başkanları da katıldı. Pandemi süresince ara verdikleri programlarına geniş katılımlı bir programla dönüş yapan Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay ve yönetimi davetlilerle tek tek ilgilendiler.

BAŞKAN KOCABAY’DAN TEŞEKKÜR

Düzenlenen programa gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet yaşadığını ifade eden Dilovası Ağrı Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay kahvaltı sonrası yaptığı açıklama da “Bu güzel Pazar gününü bizlere ayırarak derneğimizin programına eşlik eden sayın Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a ve tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok faaliyette bulunurken bu faaliyetlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ancak pandemi süreciyle birlikte zorunlu olarak hemşerilerimizden bir süre ayrı kalmak zorunda kaldık. İnşallah bu sürecin sona ermesi ve yasakların kalkması ile yine güzel projelerle yine hemşerilerimizin ve tüm Dilovası halkının yanında olacağız.”dedi.

DERNEKLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Düzenlenen programa katılan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise yaptığı konuşmasında “Daha önce Ağrı’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan birisi olarak Ağrı insanının samimiyetini ve misafirperverliğini her daim yaşamış birisi olarak Dilovası’na tayinim çıktığında geldiğim Dilovası’nda burada Ağrılı hemşerilerimin yoğunlukta olması nedeniyle hiç yabancılık çekmedim. Görev yaptığım süre içerisinde Dilovası’nda Ağrılı hemşerilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızla birlikte güzel bir uyum içersinde ilçemizin sorun ve sıkıntılarını gidermek için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu süre içerisinde derneklerimizin katkısını da göz ardı edemeyiz. Yöre derneklerimiz bizim için önemlidir. Derneklerimizin birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin huzuru ve güvenliği için gösterdikleri çalışmalar için hepsine teşekkür ediyorum. Özellikle son zamanlarda Ağrılı derneklerin yaptıkları güzel çalışmalar da bizleri mutlu ediyor.

ALKAN’DAN DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Yine böyle güzel bir etkinlikte Eleşkirtli hemşerilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiği günden bu yana canla başla görevini yapmaya çalışan Dernek Başkanımız Mahmut Kocabay ve yönetimine böyle güzel bir organizasyonla bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum ve Kocabay ve yönetiminde başarılar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2021 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37