Dilovası'nda şubat ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası'nda şubat ayı meclisi gerçekleşti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Şubat 2019 Cuma 22:23
 Dilovası'nda şubat ayı meclisi gerçekleşti
Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclisi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Şubat ayı meclisinde gündeme dair konuşmaya yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Beş yıldır ilçemize hizmet için hep birlikte çalıştık. İyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Şimdi 31 Mart'ta yapılacak yeni bir seçim sürecindeyiz. Bu yerel seçimin başta ilçemize, halkımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Beş yıllık süreç içersinde imkânlar çerçevesinde iktidarı ile muhalefeti ile zaman zaman sıkıntılar yaşansa da kararlarımız genelde oy birliği ile geçirdik. Bu uyumlu çalışmalarından dolayı tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 
Son meclisimiz olmasa da teskere için alıştırma yapıyoruz. İnşallah yeni gelecek olan yönetim bizden sonra Dilovası için, çocuklarımız için daha güzel çalışmalara imza atacaklardır. Her şeyden önce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bayrağımız inmesin. Bu ülkenin huzuru, birliği ve demokrasisi hepimiz için vazgeçilmezimizdir" dedi.

BATI KAVŞAĞIMIZ BİTMEK ÜZERE
Toltar, "Görev süremizin son günlerinde geçtiğimiz hafta İleri Biyolojik Artıma Tesisimizin açılışını yaptık. Tesisin yapımında emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve İSU Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Yine İlçemizin giriş çıkış sorununu çözecek olan Batı Kavşağı 2. Etap düzenlemesi son aşama gelindi. İnşallah hep birlikte açılışını yapacağız"dedi.

11 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Başkan Toltar'ın konuşmasının ardından 11 gündem maddesi mecliste görüşüldü. Meclis gündeminde yer alan gündem maddelerinin bazıları komisyona havale edilirken, bazıları ise meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.
Son Güncelleme: 02.02.2019 10:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37