Eğitimcilerden Toltar'a ziyaret

Eğitimcilerden Toltar'a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Aralık 2016 Cuma 15:26
Eğitimcilerden Toltar'a ziyaret



Özel eğitim kurumunda yönetim kurulu başkanlığı yapan Nevzat Coşkun ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

KALİTELİ BİREYLER

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı, makamında ziyaret eden Coşkun ve yönetim kurulu, Özel İlim İlkokul- Ortaokulları'nda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim döneminde planlanan hedefler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, amaçlarının, öğrencileri milli manevi duygularına bağlı bireyler yetiştirmek olduğuna, eğitimin çağdaş ve modern haliyle sunulması gerektiğine ve bu şekilde akademik başarının elde edilebileceğine değindi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE YATIRIMLAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toltar ise misafirlerine çalışmalarında başarılar dilerken, "Bölgemizde eğitime yaptıkları katkıdan dolayı sayın Coşkun ve yönetimine başarılarılar diliyorum. Eğitime yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Ülkesine ve milletine hayırlı bireyler yetiştiren sizlerin her zaman yanındayız. Bundan sonrada başarılarınız devam etmesini temenni ediyorum"dedi.

Başkan Toltar’ı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, üyelerden İsmail Keskin, Talat Coşkun, Okul Müdürü Halil Bulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. 
Son Güncelleme: 23.12.2016 15:31
Anahtar Kelimeler:
RüzgarAğaçMasa
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37