Elektronik satış salonlarıyla çiftçi daha çok kazanacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, elektronik satış salonlarıyla çiftçinin daha çok kazanacağı güvenli bir alışveriş ortamının sağlanacağını söyledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Eylül 2020 Cuma 20:57
Elektronik satış salonlarıyla çiftçi daha çok kazanacak

BALIKESİR (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, elektronik satış salonlarıyla çiftçinin daha çok kazanacağı güvenli bir alışveriş ortamının sağlanacağını söyledi.

Bandırma Ticaret Borsası'ndan (BTB) yapılan açıklamaya göre, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, BTB'yi ziyaret etti.

Ziyarete gelen TMO heyetini BTB Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin karşılarken, Güldal elektronik satış salonunu gezerek incelemelerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Güldal, elektronik satış salonlarının önemine değinerek, "Satış salonu ile birlikte çiftçimiz daha çok kazanacak ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlanmış olacak. Tarımsal ticaret için bu tarz satış salonu olan borsalar çok önemli." ifadesini kullandı.

BTB Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin de bölge tarımı için yapılan çalışmaları ve borsacılık faaliyetlerini anlatarak sektörün beklentilerini aktardı.

Sezgin, borsalarında satıcının da alıcının da kazançlı olduğunu belirterek, güvenli ve adil bir ortam oluşturduklarını kaydetti.

Ayrıca, BTB Meclisi üyesi İsmail Tunçbilek, ziyarete gelen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindekilere BTB'nin lisanslı depo çalışmaların anlatarak bilgi verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37