Elüstü: Eczane teknisyenlerine de ulaşım ücretsiz olsun

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü ulaşımın Kocaeli Eczane Teknisyenleri için de ücretsiz olmasını istedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Mart 2020 Cuma 12:30
Elüstü: Eczane teknisyenlerine de ulaşım ücretsiz olsun

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü ulaşımın Kocaeli Eczane Teknisyenleri için de ücretsiz olmasını istedi.Türkiye'nin çoğu yerinde sağlık çalışanları için ulaşımın ücretsiz ama Kocaeli'de ücretli olduğunu belirten Elüstü, ulaşımın eczane teknisyenleri için de ücretsiz olmasını istedi. 
 
Eski Eczane Teknisyeni olan ve aynı zamanda Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Elüstü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak'ı arayarak, konu hakkında bilgilendirme yaptı. 

Elüstü konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu salgında eczane teknisyenleri de canla başla hizmet veriyor. Diğer sağlık çalışanları gibi eczane teknisyenleri için de Kocaeli'de ulaşımın ücretsiz olması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak beye talebimizi bildirdim. Yaşar bey, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile konuşacağını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Ulaşım Park'a verecekleri olumlu karar için şimdiden teşekkür ediyorum. 
Canları pahasına çalışan eczacılarımıza ve eczane teknisyenleri arkadaşlarıma da emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37