Emekliler ve muhtarlar Darıca da bir araya geldi

Emekliler ve muhtarlar Darıca da bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ekim 2017 Pazar 13:27
  Emekliler ve muhtarlar Darıca da bir araya geldi


Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, Gebze ve çevre ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dilovası'nda muhtarlarla bir araya gelen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, son olarak Darıcalı muhtarları ağırladı.

Darıca Belediyesi Sosyal tesislerindeki kahvaltılı toplantıya Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ile yönetim kurulu üyeleri, Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Aytun Er ile dernek üyesi Darıcalı muhtarlar katıldı.

Dernek Başkanı Ali Tunç, yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirdiklerini karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. 1970 yılında kurulan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği’nin bugün yurt genelinde 108 şubesi 1 milyon üyesi bulunduğuna dikkat çeken Ali Tunç, derneğin sosyal güvenlik konusunda her türlü katkıyı verdiğini, SGK'nın bir birimi gibi çalışarak emekli, dul ve yetimlerin sorunlarını her platformda paylaştıklarını, insanca yaşamaya yetecek gelir ve aylığın ödenmesi için mücadele ettiklerini söyledi. 

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesinin 12 bin 560 üyesinin bulunduğunu ifade eden Tunç, "Görevimiz emeklilerin hak ve hukuklarını korumak, kendilerine sağlık, hukuk gibi her konuda yardımcı olmak sorunlarını çözmek. Bunun için tüm emeklilere kapımız açık, kendilerini derneğimize davet ediyoruz" dedi.

Dernek Yöneticisi Ramazan Kibar’da derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Aytun Er toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi’nin davetlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını sivil toplum kuruluşlarının birlikte olmalarının yarar sağladığını ifade etti. 

Emeklilerle yaptıkları görüşmelerde emeklilerin özellikle maaşlarından kesilen sağlık katkı payı ve ilaçlardan alınan farklardan şikayetçi olduklarını vurgulayan Aytun Er, Başkan Ali Tunç’tan bu konuda emeklilerin mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti. Başkan Er bu tür toplantıların bundan sonra da devam etmesini istedi ve kendilerini ağırlayan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

 
Son Güncelleme: 29.10.2017 13:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37