Evi tamamen yandı Kur'an yanmadı

Evi kül oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Haziran 2016 Çarşamba 20:10
 Evi tamamen yandı Kur'an yanmadı
Kartepe'de Münevver Gedik isimli yaşlı kadının evinde yangın çıktı. Yangında ev tamamen yanarken, evde bulunan Kuran-ı Kerim’e bir şey olmadı.  
Olay, Kartepe Hasçı Mustafa mahallesi Bağdat Caddesi No:92'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Münevver Gedik'in oğlu ile yaşadığı evde buzdolabından kaynaklı yangın çıktı.

Eve yalnız olan yaşlı kadın hemen dışarı çıkarak komşularından yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangın bütün evi kapladı
 
GÜLÜMSEYEREK İZLEDİ
Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın uzun süren müdahalenin ardından güçlükle söndürüldü. İşten gelen oğlu Kadir Gedik şok yaşadı ve annesine bir şey olmadığına sevindi.

Yaşadığı şok yüzünden gülümsemeyle evinin yanışını izleyen Münevver Gedik, "Yapacak bir şey yok, evim yandı. Burada dövünsem, ağlasam ne olacak. Ne yapacağım bilmiyorum. Tekrar eşya alacak gücümüz de yok. Allah yardım eder.
 
 BİR TEK EV TAMAMEN YANDI KURAN YANMADI
Çıkan yangında ev tamamen yanarken ekiplerinin içeriden bulduğu Kur’an-ı Kerim’in sadece dışının yanması ve içinin yanmamış olduğu gözlendi. 

Yaşlı kadın Kur’an’ını alarak “Böyle de okumaya devam ederim” dedi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 
Son Güncelleme: 23.06.2016 01:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37