Fen İşleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mayıs 2020 Çarşamba 18:26
Fen İşleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle yaşamın adeta durma noktasına geldiği şu günlerde Gebze Belediyesi tüm ekibiyle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda vatandaşa hizmet etmeye, görevini canla başla yapmayı sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle birçok sosyal projelere ve hijyen çalışmalarına ağırlık veren Gebze Belediyesi rutin işlerini de aksatmadan yerine getiriyor.

CADDE VE SOKAKLARDA ONARIM ÇALIŞMALARI

Normal mesailerini aksatmadan yerine getiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenikent Mahallesi 2449 sokakta çocukların ilerleyen zamanlarda oynayacakları bir park yapıyor ve taş duvar çalışması yürütüyor. Kentin bir çok noktasında parke ve asfalt yama çalışmalarını sürdüren ekipler Ovacık Mahallesi Sancak Caddesi 4303 ve 4404 sokaklarda parke yol ve bordür çalışması gerçekleştirdi. Yetkililer çalışmaların aralıksız hız kesmeden süreceği bilgisini verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37