Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Kuyu’nun resim sergisi açıldı

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Kuyu’nun resim sergisi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Nisan 2017 Cuma 18:22
Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Kuyu’nun resim sergisi açıldı

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun kendi kişisel ve özel koleksiyonu olan '7. Kişisel Hüsn’ü Hat, Yağlı Boya Eserler’in yer aldığı resim sergisinin açılışı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından yapıldı. 

Gebze Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen programa; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça, Gebze  Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili  Hasan Gözen, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Gebze Organize Sanayi Başkanı Vahit Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Güzeloğlu, protokol üyeleri ile birlikte Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun kişisel koleksiyonundan oluşan '7. Kişisel Hüsn’ü Hat, Yağlı Boya Eserler’in yer aldığı resim  sergisini gezdikten sonra şunları söyledi:

Değerli konuklar bugün çok özel ve güzel bir buluşmanın tanığı olmaktan bende büyük bir mutluluk duyuyorum. Çok seçkin ve çok başarılı bir hukuk insanı olan Gebze Cumhuriyet Başsavcımız olan Sayın Cemil Kuyu’nun kendi kişisel ve özel koleksiyonu olan resim sergisinde birlikteyiz. Gebze; Türkiye’nin ve şüphesiz Kocaeli’nin, üretim, sanayi ve ekonomik gelişmenin taşıyıcı ve çok önemli bir merkezi. 

Çok hareketli bir merkez. Sayın Başsavcımız bu yoğunluk merkezinde, bu sorumluluk içerisindeyken kişiliğinin ve ruh dünyasının bir yansıması olarak güzel sanatlara olan ilgisini bugün bizlere bir sergi olarak sunuyor. Büyük bir mutluluk duyuyorum. Herkesin bir işi olabilir, herkes bir işle uğraşabilir ama herkesin en az bir uğraşı olmalıdır. 

Kendisini tebrik ediyorum. Bu çabasının örnek olmasını diliyorum. Gebze’miz adına ortaya koyduğu hem adli hem de sosyal projelerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve ilçedeki bütün kadrolarımızın desteği tamdır ve devam edecektir. Bu anlamda daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle. 


Son Güncelleme: 28.04.2017 18:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37