Gebze’de Kadir Gecesi programları

Mübarek Kadir Gecesi’nde Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Gebze Huzur evi önünde ve Çoban Mustafa Paşa Camii’nde özel programlar düzenlendi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mayıs 2020 Çarşamba 14:35
Gebze’de Kadir Gecesi programları

Gebze’de Kadir Gecesi vesilesiyle bir dizi program düzenlendi. Mübarek Kadir Gecesi’nde ilk olarak Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Gebze Huzur evi önünde düzenlenen program Kura’n-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Arslan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve ilçe protokolünün katıldığı Kadir Gecesi programında Kur’an tilavetinin ardından Ramazan Zor ve saz heyetinin seslendirdiği ilahi ve kasidelere huzurevi sakinleri de merkezin camlarından eşlik etti.

HUZUR EVİ SAKİNLERİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, huzurevinin camlarından programa iştirak eden büyüklerin ve tüm Gebzelilerin mübarek Kadir Gecesini tebrik etti. Program, İlçe Müftüsü Kılıçbay’ın yaptırdığı dua ile sona erdi.

İLÇE PROTOKOLÜ

Gebze Çoban Mustafapaşa Camii’nin bahçesinde ilçe protokolünün katılımıyla düzenlenen Kadir Gecesi özel programı, Ç. Mustafa Paşa Camii’nin imam hatiplerinin Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe protokolünün Gebzelilerin Kadir Gecesini tebrik ettiği programda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz.

EN FEYİZLİ GECE

Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi; en değerli ve feyizli gecedir. Bu kutsal geceyi önem ve anlamına uygun olarak geçirmenizi temenni ediyor, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara, hastalık ve musibetlerden kurtuluşa vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecemiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Kadir Gecesi Özel programı İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı dua ile sona erdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37