banner55

Gebze'de silah operasyonu

7 kişi gözaltına alındı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Haziran 2016 Pazar 01:18
 Gebze'de silah operasyonu
Gebze’de silah kaçakçılığı yapan 7 kişi, yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınırken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Gebze Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Ekipleri 6 ay süren planlı çalışmalar neticesinde, silah kaçaklığı yaptıkları tespit edilen M.Ç. G.K. Z.C. G.K. H.T. O.D. ve Z.C. isimli 7 kişiyi yakalanarak gözaltına aldı. 

Gebze başta olmak üzere İstanbul, Düzce ve Giresun illerinde yapılan geniş kapsamlı operasyonda 2 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 2 adet şarjör, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet av tüfeği namlusu ve 504 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Yapılan operasyonlar sonucu gözaltına alınan G.K. isimli şahsın iş yeri ve evinde yapılan aramada, 4 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 4 adet şarjör, 3 adet yivli tüfek, 2 adet av tüfeği ve 989 adet çeşitli çap ve ebatlarda yivli tüfek ile tabanca mermisi ele geçirildi. 

Soruşturma kapsamında yakalanan M.Ç. G.K. Z.C. G.K. H.T. O.D. ve Z.C. isimli 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. 
Son Güncelleme: 19.06.2016 19:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37