Gebzeli Yörük Türkmenler'den birlik çağrısı

Gebze Yörük Türkmen Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Karateke yaptığı açıklamada "Devletimizin vatan savunması için alacağı her kararın arkasındayız, destekçisiyiz. Dualarımız şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimiz içindir" dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mart 2020 Pazartesi 13:34
Gebzeli Yörük Türkmenler'den birlik çağrısı

Gebze Yörük Türkmen Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Karateke yaptığı açıklamada "Devletimizin vatan savunması için alacağı her kararın arkasındayız, destekçisiyiz. Dualarımız şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimiz içindir" dedi.
"Gün kenetlenme günü. Gün devletimize, ordumuza sahip çıkma günü. Gün milli birlik ruhuyla dik ve güçlü durma günü" diyen Karateke sözlerini şöyle sürdürdü:

Vatanımızın, bayrağımızın ve ezanımızın savunması konusunun en hassas yanımız olduğunu belirtiyoruz. Bu maksat ve gaye ile, içeride, dışarıda her türlü düşmana karşı göğsünü siper edip, gerektiğinde canını feda eden kahraman Mehmetçiğimiz başta olmak üzere, tüm kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız. Şunu herkes çok iyi bilmeli ki, kahraman ordumuzu kimse sınamaya kalkışma cüretinde bulunmasın.  
Kahraman ordumuz her zaman ve her yerde insan hak ve hürriyetlerine saygılı olup, ulusal ve uluslararası hukuka bağlı kalarak, tüm mazlumların sığındığı, güvendiği en sağlam liman olmuştur, olmaya devam edecektir.
Atalarımız nasıl ki bin yıldır bu topraklarda içerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı canı pahasına mücadele verdiyse, savaştıysa bilinsin ki, bizler de onların torunları olarak aynı yolda can verir ama asla baş eğmeyiz.
Türkiye olarak sınırımızda tehlike oluşturan terör örgütlerine ve destekçilerine  karşı Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Barış Harekatı'yla başlayıp, bugün İdlip Bahar Harekatı’yla devam eden operasyonlarda Mehmetçiğimiz sadece ülkemizin güvenliğini değil, öncelikli olarak sınır ötemizde bir terör devleti oluşturmaya çalışan emperyalist güçlere karşı mücadele verirken, Suriye’nin toprak bütünlüğünü ve yurtlarından göçe zorlanan mağdur Suriyeliler'in de geri dönüşlerini temin etmek amacıyla tüm dünyaya insanlık dersi vermektedir.
Bu haklı ve meşru operasyonumuzda İdlip’te rejim güçlerinin, başta Rusya olmak üzere işbirlikçilerinin ve yandaşlarının hain saldırısı sonucu askerimizin şehit edilmesi haberi millet olarak hepimizi derinden sarsmış ve aynı zamandada bizi birbirimize kenetlemiştir.

Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlere ve onların destekçilerine sesleniyoruz:

Biz son kaleyiz.Yıkılmayız.Biz bir ve beraberiz. Bizi bölemezsiniz. Parçalayamazsınız. GEBZE YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ yönetim kurulu başkanı olarak gün birlik ve beraberlik günü. Gün kenetlenme günü. Gün devletimize, ordumuza sahip çıkma günü. Gün milli birlik ruhuyla dik ve güçlü durma günü.
Dün olduğu gibi bugün de devletimizin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız. Devletimizin vatan savunması için alacağı her kararın arkasındayız, destekçisiyiz. Dualarımız şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimiz için.
Bu vesileyle TBMM’de grubu bulunan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'nin yaptığı ortak açıklamasını da memnuniyetle karşılıyoruz
Yörük Türkmen camiası olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Vatan sağolsun.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37