banner55

Gebze'nin köy yollarında beton yol imalatında bir ilk​

28 bin metreküp beton kullanılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Eylül 2016 Perşembe 22:25
Gebze'nin köy yollarında beton yol imalatında bir ilk​
Büyükşehir, Gebze’'deki köy yollarında Kocaeli’'de ilk kez yapılan bir uygulamayla yol imalatı gerçekleştiriyor.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Gebze Yağçılar-Duraklı arasındaki 5 buçuk kilometrelik grup yol çalışmasında yeni bir uygulamadan faydalandı. 

Kocaeli’'de ilk kez hayata geçirilen uygulamada finişer adlı verilen makine ile beton serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışma yola dökülen malzemenin daha kullanışlı olmasını ve kısa sürede işin tamamlanmasını sağlıyor.
 
İKİ KÖY ARASI MESAFE AZALACAK
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar Gebze'deki Yağcılar-Duraklı köyleri grup yolunda beton imalatı ile devam ediyor. Kocaeli de ilk defa finişerle beton serimi yapılarak çalışılan yol ile iki köy arasındaki mesafe azalacak ve vatandaşlar daha konforlu yolda ulaşımlarını sağlayacak.
 
ARDINDAN DİĞER YOLLAR
Çalışmalarda 15 bin ton alt temel malzemesi ile 7 bin metre küp beton kullanılacak. Öte yandan Yağcılar, –Duraklı arası yol imalatı tamamlandıktan sonra 23 kilometrelik Mollafenari,– Mudarlı grup köy yolunda imalata başlanacak. 28 bin metreküp beton kullanılacak yolda ve yağmur suyu kanalları yapılacak. 
Son Güncelleme: 18.09.2016 20:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37