GEBZESİAD’a tam destek

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası, genel kurula katılım gösteren isimleri ziyaret eden GEBZESİAD, Gebze adına yapılacak her olumlu çalışmaya destek olunacağı sözünü alarak, moral buldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Haziran 2022 Çarşamba 19:46
GEBZESİAD’a tam destek

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası, genel kurula katılım gösteren isimleri ziyaret eden GEBZESİAD, Gebze adına yapılacak her olumlu çalışmaya destek olunacağı sözünü alarak, moral buldu.

GEBZESİAD’ın yeni başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, başkan yardımcıları Av. İsmail Korkmaz, Harun Eyüboğlu, Genel Sekreter Caner Pesen, Yöneticiler Raif Kesman ve Burcu Çoban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan makamlarında ziyaret edildi.

KAYA HER ZAMAN YANINIZDA OLURUZ

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD), genel kurullarına katılan AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya’yı makamında ziyaret etti. Kaya, Gebze adına yapılacak her türlü olumlu çalışmaya destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, “Gebze adı ile kurulmuş Siad’ı önemsiyoruz ve destekliyoruz. Yönetiminde bulunan arkadaşlarımızın iyi niyetlerinden şüphemiz yok. Gebze’nin hakları konusunda yapılan her çalışmaya da destek oluruz. STK’larımızın tamamını önemsiyoruz. İçerisinde siyaset olmayan, bir siyasi partinin arka bahçesi olmayan her STK’nın yanında oluruz” dedi. Kaya, Gebze’nin Büyükşehirli İl olması konusunda ise, “buna en çok sevinenlerden birisi olurum. Şartları oluşmuş ve Gebze bu noktada tüm alt yapısını tamamlamış ise zaten İl olur” dedi. Muhammet Cihad Demirtaş, Kaya’ya misafirperverliği ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, Gebze için hep beraber çalışıp, olumlu işlere imza atacaklarını söyledi.

SAĞLIK ALT YAPIMIZ TAMAM

Gebze ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüklerine yapılan ziyaretlerde ise bölgemizin sağlık hizmetleri anlamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, pandeminin merkezinde olan Gebze’nin o süreci başarılı bir şekilde yönettiğini belirterek, “Fatih Devlet Hastanemizin de tamamlanması ile bölgemizde ciddi bir rahatlama söz konusu oldu. Önemli özel hastanelerimiz ve önemli hekimlerimiz var. Biz kentimizi seviyoruz ve kentimize hizmet ediyor olmaktan da mutluyuz” dedi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, mevcut olan ve yapılması planlanan sağlık hizmetlerinden söz ederek, “bölgemiz hızlı gelişiyor ve sürekli bir güç alıyor. Sağlık hizmetleri noktasında gerekli ekipman ve hekime sahibiz, yeni hizmet binalarımızla daha donanımlı hale geleceğiz” dedi. Demirtaş, her iki İlçe Sağlık Müdürüne de özellikle pandemi döneminde ki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “sağlık çalışanlarımızın önemini daha iyi anladığımız bir süreçten geçtik, hepsine minnettarız” dedi.

SPOR SADECE FUTBOL DEĞİL

Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’na yapılan ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşirken, Tatoğlu, Gebze’de yapılan spor etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi. Gebze’nin son bir yılda hemen her hafta çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığının altını çizen Tatoğlu, “Sporu sadece 30-40 futbolcunun para kazandığı bir alan olarak görmemek gerekli. Bende eski bir futbolcuyum ama spor sadece futbol değil. Gebze’de son bir yıldır neredeyse her hafta bir Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Öyle haftalar oluyor ki, birkaç önemli organizasyonu aynı anda gerçekleştiriyoruz. Tesislerimiz son derece modern ve yeterli ama yoğun programlar da personel sıkıntımız oluyor. Salon sporları, yüzme ve kadın futbolu konusunda Gebze’de ciddi bir gelişme var, bunların meyvelerini de önümüzdeki yıllarda toplayacağız” dedi. Demirtaş, Gebze İlçe Spor Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Gebze spor anlamında zaten Büyükşehirli İl olmuş durumda” diyerek, Tatoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37