banner55

Geçici güzergah uygulaması 5 ay sürecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İlimtepe bağlantı yolu 1. etap tem geçişi yapım işine başlıyor. Çalışma süresince geçici güzergah uygulaması yapılacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ocak 2021 Salı 22:34
Geçici güzergah uygulaması 5 ay sürecek

Körfez ilçesi Yeni Yalı Mahallesi’nden, Çamlıtepe Mahallesi ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kuzey – Güney geçişinin sağlandığı Hürriyet Bulvarı Hamit Kaplan Caddesi Kocatepe Caddesi arası İlimtepe bağlantı yolu 1. Etap tem geçişi yapım işi 6 Ocak Çarşamba günü itibariyle başlıyor. Çalışmalar süresince geçici güzergah uygulaması yapılacak.

ÇALIŞMA 5 AY SÜRECEK

İlimtepe bağlantı yolu 1. etap (tem geçişi) yapım işi 6 Ocak Çarşamba günü itibariyle başlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak çalışmalar 6 Haziran 2021 tarihine kadar sürecek. Çalışma süresince araç geçişine izin verilmeyecek. Bu kapsamda mağduriyet yaşanmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca geçici güzergah uygulaması yapılacak.

GEÇİCİ GÜZERGAH

Araçlar çalışma süresince Çamlıtepe Mahallesi’ne ulaşım için Hürriyet Bulvarı, Hamit Kaplan Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesi’ni kullanacak. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne ulaşım için Hürriyet Bulvarı, Hamit Kaplan Caddesi ve Bora Sokak’tan oluşan güzergahı kullanılacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37