Gençler ümitsizliğe kapılmayın

Sonradan yazacaklarımı önceden yazıyorum; gençler lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Yüce Tanrı her birinizin içine çok kıymetli değerler koymuştur.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2021 Pazartesi 20:23
Gençler ümitsizliğe kapılmayın

Sonradan yazacaklarımı önceden yazıyorum; gençler lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Yüce Tanrı her birinizin içine çok kıymetli değerler koymuştur.

Bu değerli cevherleri çıkarıp değerlendirmek sizin elinizde. Ümitsizliğe kapılıp bu değerleri heder etmeyin.

Sizlerin ve bütün Türk milletinin örnek alabileceği çok mübarek bir insan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Allah bu millete lütfetmiştir. Eğer Gazi Mustafa Kemal Atatürk ümitsizliğe kapılıp bağımsızlık savaşında mücadele etmeseydi, belki bugün hiçbirimiz olmayacaktık.

Emperyalistler Chester imtiyaz antlaşması ile sömürüye açacaklardı. Fakat Türkiye’nin zeki lideri iğrenç planlarını bozduğu için Atatürk’e diş bilemişler, yüz yıl geçmesine rağmen hala unutmamışlardır.

İşte Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’nin bağımsızlığına ters düşen Sevr’deki gibi Türkiye’nin parçalanmasına yol açabilecek bu antlaşmayı yırtıp çöpe atmıştır. Umutsuzluğa düşmeyin çünkü siz böyle bir kurtarıcı lidere sahipsiniz.

Türkiye güçlü, hızlı, kararlı , cesur, ileriyi gören bir icra gücüne, dinamik, hevesli ve öncü bir yasama ve yönetim organına sahip olamamasının sıkıntısını yaşamaya devam etmektedir ve mecbur bırakılmaktadır.

Nitelikli insan, kadro ve sistemle, ülkenin stratejik politikaları doğru tespitle uygulanabilir. Türkiye bunu gerçekleştirebilecek bilgiye ve genç, dinamik, cesur insanlara sahiptir. Bu insanlar siz gençler olacaksınız. Lütfen içinizdeki cevheri çıkartın ve uygulamaya koyun.

kendi geleceğinizi siz hazırlayın, sizlere güvenli bir gelecek hazırlanmamış olabilir, kaliteli bir eğitim, öğretim almamış olabilirsiniz. Bunu bilerek ve isteyerek yola koyulun, ülkenin köhneleşmiş yöneticilerini geçin ve onları geride bırakın. Elinizi taşın altına koyun ve gelecek nesillere mutlu bir gelecek hazırlayın. Gençlerden çok ümit varım.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37