banner55

GESMEK Esma’ül Hüsna Hat Sergisi açıldı

GESMEK Esma’ül Hüsna Hat Sergisi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:58
GESMEK Esma’ül Hüsna Hat Sergisi açıldı


Gebze Belediyesi
GESMEK Hat Sanatı kursiyerlerinin el emeği göz nuru hat sanatı eserlerinin yer aldığı sergiyi AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki 
Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, protokol ve kursiyerler birlikte açtı.
 
Gebze Belediyesi GESMEK Hat Sanatı kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi Çoban Mustafa Paşa İmarethanesi’nde protokolün ve kursiyerlerin katılımıyla açıldı. Hattat Erol Balcı ve öğrencilerinin 60 farklı eserinin yer aldığı serginin açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, belediye meclis üyeleri ve GESMEK kursiyerleri katıldı.


3600 KURSİYER
Serginin açılışında selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Esma’ül Hüsna Hat sanatı ile yapılan eserlerin sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. 8 GESMEK merkezimizde 35 branşta 3bin 600 civarında kursiyerimiz eğitim alıyor. 8 ay 
boyunca emek veriyorlar. Hem sosyal bir etkinlik yapıyor hem de ürünlerinin satışını yaparak aile ekonomisine katkı sağlıyorlar" İfadelerini kullandı.

KÖŞKER’E TEŞEKKÜR
Sergi açılında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün sosyal belediyeciliğe vurgu yaptı. Vekil Aygün, "Bizler sosyal belediyeliğin bir örneği olan GESMEK tarzı projelere Halk Üniversitesi diyoruz. Bu tür projeler sayesinde, insanlar becerilerini sergileme şansı buluyorlar. Bu güzellikleri gelecek nesillerimize bırakma, tanıtma şansı buluyoruz. Bu şansı tanıdığı için ben Gebze Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE GEZDİLER
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve kursiyerler hep birlikte açılış kurdelesini kesti. Hatıra fotoğrafının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve protokol üyeleri sergiyi gezdi, eserler hakkında bilgi aldı. 21 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar açık olacak sergiyi ziyarete tüm Gebzeliler davetli. 
Son Güncelleme: 12.04.2017 18:11
Anahtar Kelimeler:
TekirdağMadalyaTekvando
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37