Güzide Köy Mahsulleri Pazarı Gebze’de açıldı

Güzide Pazaryeri'nde her hafta perşembe günü Gebze’nin köylerinde yetişen sebze ve meyveler üreticiden tüketiciye sunulacak. Güzide Köy Mahsulleri Pazarını açan Başkan Büyükgöz, “Köylerimizde üretilen ürünlerin Gebzeli hemşerilerimize sunulacağı bir pazar alanı oluşturduk. Hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanacak. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Eylül 2021 Perşembe 16:12
Güzide Köy Mahsulleri Pazarı Gebze’de açıldı

Güzide Pazaryeri'nde her hafta Perşembe günü Gebze’nin köylerinde yetişen sebze ve meyveler üreticiden tüketiciye sunulacak. Güzide Köy Mahsulleri Pazarını açan Başkan Büyükgöz, “Köylerimizde üretilen ürünlerin Gebzeli hemşerilerimize sunulacağı bir pazar alanı oluşturduk. Hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanacak. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Köy Mahsulleri Pazarı Gebze’de hizmete girdi. Kızılay Caddesi üzerinde bulunan katlı otoparkın zemin katında, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün girişimleriyle, eski cuma pazarı yerine hizmete giren Güzide Kapalı Pazarı’nda artık 1 gün köy mahsulleri de satılacak. Cumartesi günleri Gebzelilere katlı otoparkın zemin katında hizmet veren Güzide Pazaryeri’nde artık her hafta perşembe günleri, Gebze’nin köylerinde yetişen meyve ve sebzelerin satışı yapılacak.

TARLADAN TÜKETİCİYE TAZE ÜRÜNLER

Direkt olarak üreticiden tüketiciye organik köy mahsullerinin sunulacağı pazarı ilk gününde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.

Köylü mahsulleri pazarının açılışına AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.

Güzide Köy Mahsulleri Pazarının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Emeğini, çabasını, bütün gayretini ortaya koyan üreticilerimizle bir aradayız. Gebze’de 3 bin civarında sera var.

GEBZELİ ÜRETİCİLERİN MAHSULLERİ

Gebze’de üretilen sebze ve meyvelerin Gebzeliler tarafından tüketilmesi kadar öncelikli bir durum olamayacağını ifade ettik. Köylerimizde üretilen ürünlerin değerli Gebzeli hemşerilerimize satılacağı bir pazar alanı oluşturduk. Hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanacak.

PAZARDA İLK SİFTAH BAŞKAN’DAN

Dönüşümlü olarak tüm üreticilerimize satış imkanı sağlanacak pazarımızdan, Gebze’de ne kadar üretici varsa faydalanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim bereketini versin. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Selamlama konuşmasının ardından pazarı gezen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilk pazar alışverişini de kendisi yaptı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37