Hasan Soba'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Hasan Soba'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mart 2017 Cuma 23:14
Hasan Soba'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı


Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı sebebiyle anma yazısı yayınladı. 

Soba yazısında şu ifadelere yer verdi: 

Çanakkale sadece silahlı bir savaş değildir milletin iradesinin ve onurunun savaşıdır. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı bu savaşta yer almışlardır. Analar bebeklerinin örtüsünü mermilere sarmış, neneler yiğitlere çorap kazak ölmüş, kahraman askerler ise vatan için şehit düşmüştür. 

Şehit olmaya giden ve geri dönmeyi asla düşünmeyen binlerce isimsiz müslüman askerler de olmuştur. Bu topraklarda nice fidanın kutlu kanları vardır. Türk milleti Anadolu'daki varlığını Çanakkale Şehitlerine borçludur. Ne kadar övgü sıralasak az gelir. Şairin de dediği gibi "Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın". Sığdıramayız. 

Bu yüzden bizim üzerimize düşen görev dün onların yaptığını bugün bizde bir lahza olsun düşünmeden yapmaktır ve ne pahasına olursa olsun Türkiye'yi geçilmez kılmaktır. Çünkü onlar Çanakkale'yi düşmana geçirmemişlerdir. 

Tek Yürek tek bilek olarak aynı ruh ve düşünce ile nasıl Çanakkale tarih sayfalarına altın harflerle yazıldıysa bizlerde milli mücadelemizi asla bırakmayacak ve şanlı ülkemizi zalimlere ve düşmanlara teslim etmeyeceğiz. Bu düşüncelerimizle Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal'i ve Çanakkale'nin ölümsüz şehitlerini rahmet ve minnetle anıyoruz. 
Son Güncelleme: 17.03.2017 23:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37