Hayat Kimya'da yangın söndürüldü

Yaralı yok

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Temmuz 2016 Pazartesi 14:05
Hayat Kimya'da yangın söndürüldü
Başiskele Yeniköy'de bulunan Hayat Kimya fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangının fabrika içerisinde çıktığı bilgisine ulaşılırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın fazla büyümeden söndürüldü.
 
YARALANAN YOK

Yangınla ilgili Hayat Kimya Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörlüğü'nden açıklama yapıldı. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Hayat Kimya Kocaeli/Başiskele-Yeniköy’de bulunan deterjan üretim tesisimizdeki soğutma kulelerinde sabah saatlerinde kısa süreli ve ufak çaplı bir yangın meydana gelmiştir. Tüm çalışanlarımız gerekli acil durum alanlarına toplanmış ve herhangi bir can kaybı veya yaralanmaya neden olacak bir durum oluşmamıştır. 

Tesisimizdeki iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerimiz sayesinde yangın kısa sürede ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınmış olup, tedbir amacıyla itfaiye de olay yerine gelerek destek vermiştir.

İftaiye, Sağlık ve Emniyet teşkilatlarıyla hızlı işbirliği içinde çalışılmıştır. Olay sonrası gerekli tüm tedbirler alınmaya devam edilmektedir. Hızlıca iş devamlılığı sağlanmıştır. Operasyonlarımız olağan faaliyetine devam etmektedir." 
Son Güncelleme: 26.07.2016 00:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37