banner55

Hyundai Assan, itfaiyenin gücüne güç kattı

Hyundai Assan Kocaeli Fabrikası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ekipman desteğinde bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2020 Salı 17:11
Hyundai Assan, itfaiyenin gücüne güç kattı

Kocaeli’nin önde gelen fabrikalarından Hyundai Assan, Kocaeli İtfaiyesine ekipman yardımında bulundu. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığında düzenlenen törenle kurtarma malzemeleri Daire Başkanı Doğan Kara’ya teslim edildi.

KURTARMA MALZEMELERİ BAĞIŞLADI

Kocaeli’de üretim yapan ve sosyal sorumluluk projelerine önem veren Hyundai Assan, son teknolojik ekipmanlar ile hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç kattı. Daha önce birçok konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na destekte bulunan Hyundai Assan, bu kez Kocaeli İtfaiyesi’ne kurtarma malzemeleri bağışladı.

İTFAİYEDE TESLİM TÖRENİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen törene Hyundai Assan Fabrika Müdürü Wongyun Park, Hyundai Assan İdari Birimler Direktörü Hongman Yoon, Hyundai Assan Üretim Direktörü Uygur Kosal, Kocaeli İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, İzmit Bölge Amiri Hüseyin Gürbüz ve itfaiye personeli katıldı.

“KOCAELİ’DE OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Türkiye’de olmaktan ve Kocaeli’de üretim yapmaktan mutlu olduklarını belirten Hyundai Assan Fabrika Müdürü Wongyun Park; “10 Ekim’de İzmir’de gerçekleşen deprem bizleri derinden üzdü. Birçok kişi hayatını kaybetti, yüzlerce aile evsiz kaldı. 1997 yılından bu yana Türkiye’mizin güzel şehri Kocaeli’nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için çalıştık. Bu kentte 1999 yılında yaşanan asrın felaketine tanıklık ettik. İzmir’de yaşanan depremin ardından ‘bizler ne yapabiliriz’ sorusu aklımıza geldi. Bu yüzden Kocaeli itfaiyemize kurtarma ekipmanları bağışlıyoruz. Umut ederiz ülkemizde bir afet yaşanmaz ve bu aletler sadece eğitim için kullanılır. Bir afet durumunda kullanıldığında ise bu aletler hem kurtarma ekiplerinin işlerini kolaylaştırır, hem de çok değerli canları bizlere bağışlar” ifadesini kullandı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR

Hyundai Assan yöneticilerine teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara; “Kocaeli İtfaiyesi, 18 merkezde 485 personel ve bin 700 gönüllü itfaiyecisi ile hizmet veriyor. 1999 yılında yaşanan asrın felaketinin ardından büyük bir kurtarma tecrübesine sahip. Bu tecrübeyi her yıl yüzlerce itfaiyeciye eğitim vererek paylaşıyoruz. Bugün, Hyundai Assan fabrikasının itfaiyemize bağışladığı kurtarma ekipmanları gücümüze güç kattı. Bunlar olası bir felakette can kurtarmak için kullanılacak. Hyundai Assan yöneticilerine yaptıkları bağıştan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

58 PARÇA EKİPMAN

Hyundai Assan tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 2 adet tam ekipmanlı Strongarm kapı açma seti, 5 adet tutma kollu sök-tak kablo, 5 adet kırıcı hilti, 16 adet akülü tilki kuyruğu testere, 20 adet hilti batarya seti ve 10 adet hilti şarj aleti bağışladı. Teslim törenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Hyundai Assan yöneticilerine gönüllü itfaiyeci yelekleri hediye etti. Hyundai Assan Fabrika Müdürü Wongyun Park, gönüllü itfaiyeci yeleğini giyerek fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37