İlyas Şeker, Bıyık'ı tebrik etti

İlyas Şeker, Bıyık'ı tebrik etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Nisan 2019 Perşembe 11:24
 İlyas Şeker, Bıyık'ı tebrik etti


Ak Parti
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İl Yöneticisi Sezai Ata ve meclis üyeleriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar diledi.

Vekil Şeker, AK Partili kadroların geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Kocaeli’ye en iyi hizmeti sunacaklarına olan inancını dile getirirken, "31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde emeği olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sizleri de tebrik ederek görevinizde başarılar diliyorum, Kocaelimizin güzel ilçesi Darıca’ya güzel hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yoktur" dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e teşekkür eden Başkan Bıyık ise elde edilen başarıda tüm teşkilat mensuplarının önemli rolü olduğunu söyledi. Başkan Bıyık, “Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız" dedi.
Son Güncelleme: 11.04.2019 17:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37