İMO, üyelerine adalar gezisi düzenledi

İMO, üyelerine adalar gezisi düzenledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Eylül 2018 Pazartesi 13:57
İMO, üyelerine adalar gezisi düzenledi

İnşaat Mühendisiler Odası Kocaeli Şubesi Adalar gezisi düzenledi. İMO'nun bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri geziye üyeler büyük ilgi gösterdi.

Yol boyunca katılımcılara canlı müzik eşliğinde kahvaltı ikramı yapıldı. Ayrıca  geziye katılan üyeler ve çocuklar arasında müzik yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan herkese İnşaat Mühendisleri Odası’nın günün anlam ve önemini belirten 3. Geleneksel Vapur Turu Hatırası olarak kupa hediye edildi. Geziye yaklaşık 300 kişi katılım gösterdi.

GEZİYE İLGİ BÜYÜKTÜ


Mühendisler ve aileleri İstanbul'un pırıl pırıl güneşli bir gününde denizin parlaklığı ve ihtişamının arasında Büyükada'da kent yaşamından uzakta güzel bir gün geçirme fırsatı buldular ve adaya vardıklarında gönüllerince vakit geçirme, tarihi konaklarını, fayton ve bisikletlerle adanın büyük bir kısmını görme imkanı buldular.

Gezinin sonunda bir konuşma yapan Başkan Ok, "İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Adalar gezisini üyelerimiz, aileleri ve Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde okuyan Genç-İMO üyelerinin katılımıyla eğlenceli bir ortamda gerçekleştirdik. Güneşli bir havada gerçekleştirilen organizasyonda üyelerimiz iş stresinden uzakta aileleriyle beraber keyifli vakit geçirdiler. 

İMO ailesi olarak üyelerimizin her ortamda yanlarında olduğumuzu, bir nebze de olsa onları yoğun ve yorucu iş ortamından ve iş stresinden uzaklaştırıp aileleriyle böyle keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine vesile olduğumuz için mutluyuz. İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin birlik ve beraberlik içinde meslektaş dayanışmasını bugün bize yaşatan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. 
Mesleki ve sosyal kültürel gelişimi artıracak etkinliklerimiz devam edecektir" açıklamasında bulundu. 


Son Güncelleme: 24.09.2018 14:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37