İMO'dan Başiskele hizmet binasına hayırlı olsun ziyareti

İMO'dan Başiskele hizmet binasına hayırlı olsun ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2017 Çarşamba 10:30
 İMO'dan Başiskele hizmet binasına hayırlı olsun ziyareti


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce serdar mahallesindeki yeni yerine taşınan Başiskele Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Ayaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ok, "Başiskele Belediyemiz bundan böyle hizmetlerine yeni ve modern binasında devam edecek. Tüm Başiskele halkına hayırlı olsun" dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından karşılanan Başkan Tolga Ok, yeni hizmet binasının birimlerini gezdi. Ok, "Hizmet binası Başiskele’ye yakışan son derece modern ve güzel bir yapı olmuş. Bu binayı ilçemize kazandıran bu binada insana hizmet etmeyi en büyük gaye sayan başarılı belediye başkanımız Hüseyin Ayaz’ı ve emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

HİZMETE DEVAM
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok'un ve yönetiminin nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve değerli hediyeleri için teşekkür etti. 

Başkan Ayaz, "Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması ve belediyemizin Başiskele’ye yakışır modern hizmet binasına kavuşması için binamızı hizmete soktuk. Hizmetlerimize aynı coşkuyla bundan böyle de devam edeceğiz" dedi. 
Son Güncelleme: 07.06.2017 10:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37