banner55

İstanbul'da Ardahan Günleri devam ediyor

İstanbul'da Ardahan Günleri devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ekim 2019 Cuma 13:45
 İstanbul'da Ardahan Günleri devam ediyor
GÜÇLÜ BİR ARDAHAN LOBİSİ parolası ile yol almaya devam eden ve son dört yıldır hız kesmeden bir çok önemli etkinliğe imza atan  Ardahan Dernekler federasyonu tarafından organize edilen İ. B. B nin de desteklediği tanıtım günleri tüm hızıyla devam ediyor.

ARDAHAN haftası olarak ilan edilen ARDAHAN TANITMA GÜNLERİ İstanbul Maltepe etkinlik alanında başladı. Ardahan Millet Vekili prof. Dr. Orhan Atalay, İYi Parti genel kurul idare üyesi Erzurum Milletvekili Muhammed Naci Cinisli, CHP Maltepe İlçe başkanı Savaş Yücel, Türk sinemasının güçlü karekterlerinden İlyas Salman', Hanak eski Belediye Başkanı Harun Tankoç, ARDAFED İş Adamları komisyonu başkanı Ali Rıza Nasıroğlu ve ARDAFED genel başkanı gazeteci Fakir Yılmaz ve bir çok ARDAFED yönetim kurulu üyesi ile ARDAHAN, ilçe ve köy derneği başkanının, Ardahan'lı bir çok yazar, sanatçı ve kadının birlikte kurdele kesimiyle başlayan ARDAHAN'I TANITMA GÜNLERİ 6.Ekim.2019 pazar gününe kadar devam edecek..
Türkiye'nin Gürcistan ve Ermenistan'a sınır, beş ilçeli, bir beldeli, 234 köye sahip kenti olan ARDAHAN'I tanıtma adına düzenlenen ve halkımıza klasik çikolata, şeker ikramı yerine ikibin adet kitabın ücretsiz olarak dağıtıldığı bir çok sanat derneğinin yanısıra yazar, karikatürist, heykeltraşın katıldığı 4.ARDAHAN'I TANITMA  günlerinde Ardahan 'lı kadının çeyiz sandığı köşesi, Damal bebeği köşesi ve Atatürk köşesi de açıldı.

Ardahan'ın birlik ve beraberliğini sağlama adına düzenlenen ARDAHAN'I TANITMA GÜNLERİ'NDE söz alan Millet Vekillleri kentleri olduğu gibi ilçeyi tanımanın önemine dikkat çektiler. Coşkulu halaylar eşliğinde açılışı yapılan ARDAHAN'I TANITMA GÜNLERİ halkımızın yoğun katılımıyla devam ediyor.

Son Güncelleme: 04.10.2019 14:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37